Шофьори затормозяват движението до кръстовището на Бели Дунав и бул. Ломски

...
Шофьори затормозяват движението до кръстовището на Бели Дунав и бул. Ломски
Коментари Харесай

Шофьори паркират колите си в активната лента, за да задоволят глада си

Шофьори затормозяват движението до кръстовището на " Бели Дунав " и бул. " Ломски шосе " в София, паркирайки колите си в дейната лента, с цел да задоволят глада си.

" Това е от години, а там служители на реда не съм виждал да глобяват в никакъв случай. Уж споделят, че служителите на реда имали места вид хранилки, а каква по-голяма от тази и в дословния и в преносния смисъл, тъй като на това място стопират извършители ежеминутно, с цел да се хранят ", това написа Антон Чипев в обществената мрежа Фейсбук.

Шофьорите евентуално не се тормозят от обстоятелството, че нарушават закона за придвижване по пътищата. Както споделят зевзеците - гладът е по-силен от всичко!

" Не им пука, че са паркирали в дейната лента за придвижване, откъдето дневно минават десетки хиляди коли. А сякаш Пътна полиция би трябвало да участва на невралогипни места за трафика в София? ", написа още Антон.

Запознати споделят, че са подавани сигнали за паркирани в дейната лента коли, но без резултат. Антон пък прецизира, че там има знак B-27, който се използва за въвеждане на възбрана за престой и паркиране.

" Понеже има нагли шофЕри ще се заобикамяме като ненормални, цялостна дивотия е там! ", написа в мненията под поста Георги Феодоров.

Факт е, че от време на време водачите изпитват усложнения при намирането на уместно място за паркиране, но това не дава право да се нарушават разпоредбите за движение.

" Там това е обстановката и в двете направления ", коментира Иван Милушев.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР